Dark Mode Off / On

Simpel Moira Kort

SIMPEL

DIN TID

12 – Formskifteren

Fortid:
Du var aldrig en der havde den faste plads, men du formåede at dække alle pladserne. Du var en socialt, men måske også en ensom eksistens. Du havde tilpasningens evne og vidste hvornår og hvor hvad skulle, og ikke skulle siges og gøres. Folk så på dig, som værende en del af dem – men som formskifter var du ikke blot en del af deres gruppering, men en del af alle du bevægede dig blandts grupperinger. Når man passede ind socialt- og miljømæssigt med alle, passede man heller aldrig rigtigt helt ind. Du var som et tandhjul, der kunne ændre sin distance og bredde på sine tænder, for at passe ind overalt i urværket. Et udefinerbart flydende element, i de sociale kredse – hvilket til tider kunne føre til et eksistentielt dilemma, nemlig “Hvem er jeg?”.

Nutid:
Tilpasningens evne er noget du besidder, i stor grad. Du falder i hak med alle og passer altid ind i de sociale kredse, du befinder dig i. Du har evnen til, at indtage et miljø med et distanceret udgangspunkt. Du forstår dig på hvad man skal og ikke skal sige og gøre, i visse grupperinger, men din sociale omfavnelses evne, har desværre til tider, en meget uventet pris – ensomhed. Det lyder ambivalent, men den sociale kan sagtens blive ramt af ensomheden, for ensomheden rammer dem, der ikke kan finde sig til rette i deres egen eksistens. Som formskifter forstår du dig virkelig godt på de sociale normer, lag og miljøer der er i eksistensen, men det største spørgsmål er endnu ikke besvaret – forstår du dig selv?

Fremtid:
Du går et skift i møde – et formskift. Et forhold til nogen, en social kreds, et arbejde eller noget helt fjerde… Formskifteren er typen der viser sig i fremtiden, når noget er under opsejling. Formskifteren gør dig opmærksom på, at et skift ikke blot kræver omstilling af de ting der måtte ske omkring dig, men i ligeså høj grad af dit indre. Er du klar til forandring? Med formskifteren på fremtidens plads, vil svaret være ja – ja du er klar! Tag imod hvad der kommer af skift til dig, livet er fuld af forandring og hvis noget ikke er i vækst, er det i opløsning og ad gode grunde – den evige balance.

Bland
Vend alle kort
Fremgangsmåde

Nr. 1


Tag nogle dybe indåndinger
(ind gennem næsen og ud gennem munden).

Nr. 2


Udvælg inde i dig selv et scenarie, et øjeblik eller et spørgsmål du måtte mangle et indblik i.
Vælg derefter et tilsvarende tidsrum (fortid, nutid eller fremtid).

Nr. 3


Tryk på det kort du måtte have fået.

Nr. 4


Under kortet finder du det dertil hørende tekst
- læs under det afsnit, der måtte passe til det tidsrum du har valgt.
(fortid, nutid eller fremtid)

Færdig


Du har nu et glimt af et tidsrum i en specifik situation.
Skæbnen har bestemt sig for at vise dig lige netop dette øjeblik -
Hvordan dit svar skal tolkes må kun du vide.

Translate »