PERSONLIG SPIRITUEL AFKLARING

Da jeg i sin tid begyndte at interessere mig mere målrettet for alt det spændende i det spirituelle univers må jeg indrømme at jeg var temmelig rådvild om hvad jeg skulle satse på – det hele var jo så spændende.

Faktisk gik der flere år hvor jeg drønede rundt fra det ene til det andet og hver gang troede at nu havde jeg fundet det helt rigtige – fascineret var jeg jo af de mange dygtige medier indenfor hvert deres felt.

Godt nok var det spændende men jeg ville alligevel gerne have haft noget hjælp til at finde mit eget ståsted i denne farverige verden.

Derfor tilbyder jeg en personlig snak og forhåbentlig en afklaring af dit spirituelle ståsted – din mission – således at du hurtigere kan blive sporet ind på det der er rigtigt for dig at beskæftige dig med.

Typisk vil vi aftale at mødes til en snak hvor jeg hører om dig og det du har oplevet indtil nu og samtidig forsøger at afkode din vej ind i det spirituelle univers.

– efter aftale kan det kombineres med andre af mine ydelser eksempelvis healing eller Sjælerejse.

da_DKDansk