fjernhealing

Egentlig er jeg din ”tolk” der beder de åndelige læger om at tage dig under behandling. Mit job er så at observerer hvad de mener der bør heales hos dig og selvfølgelig særligt hvad de gør for at hjælpe dig.

Rent praktisk foregår det ved at vi aftaler et tidspunkt og 5 min før sms’er jeg til dig, for at sikre mig at du er klar.
Med klar mener jeg at du ligger eller sidder et sted hvor du kan slappe af, du kan høre musik, eller du kan sidde ude ved vandet, det betyder ikke så meget, det vigtigste er at du har ro omkring dig og kan slappe helt af.

Jeg starter på det aftalte tidspunkt, og selve arbejdet med healing, som består som skrevet i at jeg observerer hvad de åndelige læger arbejder med ved dig.

Jeg skal ikke vide noget inden arbejdet da det er de åndelige læger der viser mig hvad de laver, derfor ønsker jeg ikke at vide noget på forhånd. På den måde ved du at det jeg fortæller dig ikke er påvirket af noget du selv har informeret mig om.

Efter ca. 10-15 min er jeg færdig og vi taler da sammen over telefonen, hvor du fortæller om din oplevelse, og efterfølgende læser jeg op hvad jeg har skrevet om mine observationer.

Har du spørgsmål tager vi dem her.

Til sidst sender jeg en mail med alt hvad jeg har skrevet ned under de åndelige lægers healing.

da_DKDansk