Dark Mode Off / On

Eksistens kort

EKSISTENS KORT

Alle sandheder er sande… dette er blevet sagt mange gange fra min mund – så derfor når du vælger at bruge disse kort til at understøtte noget du allerede ved, styrker det blot den sandhed du bærer så smukt inde i hjertet.

Kortene kan bruges fuldstændig som du føler det er rigtigt at bruge dem, men et par forslag herfra er.
Luk dine øjne blot et øjeblik, forstil dig at du forbinder dig til kortenes energi, denne kraft kommer nu med et svar til dig. Hav tillid til og stol på at det kort der kommer
til dig er udvalgt til netop dig.

når du er klar, vender du kortet og kigger på billedet. Forhold dig til overskriften på kortet, mærk hvad det gør inde i dig. Bliver du glad, bliver du overrasket, bliver du ked af det, eller hvilke følelser femkalder dette kort på dit spørgsmål.

Når du har mærket efter, kan du scroll ned på siden og læse den tekst som er blevet kanaliseret til dette kort og lad det understøtte de tanker du selv havde eller fik da du først så kortet. Du kan også vælge at trække kortet og med det samme gå til den kanaliserede tekst på siden. Du kan vælge at trække et kort for den dag der kommer, og så tage kortet med dig mentalt. Hver gang der i løbet af dagen dukker et spørgsmål op eller en tvivl op, så ta’ da dette kort frem og forhold dig til det der både vises og det der står skrevet.

Men HUSK at du altid har din egen sandhed, og ja kortet er budskab fra guider der står dig tæt eller fra den kraft der har skabt dig. Så mærk altid efter i maven hvad du føler, den lyver aldrig.

Rigtig god fornøjelse herfra og tusind tak fordi du valgte at du vil bruge mine Eksistens kort i dit liv. 

DIT EKSISTENS KORT

Klik på kortet for at vende det

Når du får dette kort er der en følelse af en energi der søger dig. En energi der vil give dig indsigt i livet, en indsigt der giver dig fornyede kræfter, en energi der kun kan udvikle sig når du inviterer den indenfor i dit hjerte.
Når hjertet er fyldt med ny energi, har du kræfter til at ændre på dit liv til det du ønsker.

Bland
Vend alle kort
Translate »