DE FORSKELLIGE ETAGER

I denne guide finder du en detaljeret beskrivelse, af hvad de forskellige etager har af betydning, ift. det du kan opleve når du arbejder med “De Åndelige Læger” meditationen. Dette er et overblik over hvad, hvor og hvornår der arbejdes med div. aspekter af dig – en guideline af det åndelige lægehus om man vil.

Virker rigtig godt i forlængelse af:
 
Meditation – Det Åndelige Lægehus

 

 

På denne etage træder du ind hvis du fornemmer at du skal rundt i flere forskellige farver ift. det du har noteret dig på dit papir, for her finder du mange forskellige døre med forskellige kombinationer af div. farver. Det betyder med andre ord, at der på denne etage ikke rigtig kan defineres nogen specifik arbejdes fremgang da der er flere forskellige processer knyttet til denne etage – men du skal ikke være nervøs, du havner altid der hvor du skal være.

 

 

Her bliver der arbejdet med genfødsel, og arvelige sygdomme. Det er også her der arbejdes med depression, demens, skizofreni, Alzheimer og Parkinson,

Det er også her den åndelige kontakt styrkes eller etableres alt efter hvor du er i din proces. Her møder du også din højere bevisthed den kraft der har skabt dig og den kraft der kan helbrede dig. Det er her en genprogrammering kan finde sted!

 

 

På denne etage arbejdes der med hypofysen, centralnervesystemet, lillehjernen, øjne, hovedpine/migræne, tinnitus, bihuler, øre og næse.

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med din intuition og dine iagttagelser omkring dig – det er også her man behandler stress, depression, irritation, gamle mønstre og slippe dem osv.

 

 

Her arbejdes der med kæben, nakken, halsen, stemmen, luftvejene, øvre lunger og arme, hals strubehovedlidelser, mund, skuldre, hoftelidelser, skjoldbruskkirtlen, høresansen – her kan det også handle om åndedræt og/eller hjerteslag (blodtryk).

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med det at blive bedre til at udtrykke dig igennem din stemme.

 

 

Her handler det om hjertet, blodcirkulation, immunsystem, nedre lunger, brystkasse, hud, øvre nakke og armene

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med kærlighed til dig selv og andre, føleser, her er det også det med at tro på du er en fantastisk sjæl – det er alle nemlig!

 

 

Her arbejdes der med fordøjelsessystemet, mave, milt, muskler, galdeblære, lever, autonome nervesystem, nedre af nakken. Her befinder du dig for det meste hvis du har diabetes, ustabilt blodsukker, mavesår, irritabel tarm lever / nyrelidelser, galdesten el.lign. 

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med din personlige styrke, kontrol og det at ”stå i dig selv” (din overbevisning).

 

 

Her er det dig der har noget med nyrer, smagssans, blære, livmoder, prostataforplantnings problemer, lidelse i tyktarme eller blindtarmslidelserlidelser i hofter, ankler og/eller håndled

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan det med at være glad i livet.


 

 

Herinde arbejdes der med alle knoglerne i dit skelet.Det er også på denne etage hvor de åndelige læger arbejder med kreativitet, seksualitet og lugtesansen

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med tryghed, økonomi mv.