Velkommen – på denne side kan du trække dit eksistens kort. Dette gøres så simpelt som at trykke på den nedenstående knap “Træk dagens eksistens kort”. Denne knap vil føre dig videre til lige netop dit kort, samt en uddybning af hvad der menes med netop dette kort. Kortet kan enten betragtes udelukkende ud fra dets overskrift eller ved at læse den dybere forklaring. Du kan finde en liste over de 40 forskellige kort ved at trykke på knappen “Se liste over kort”.

Husk at alle sandheder er sande.
og vigtigst af alt, så håber vi at du og dine nærmeste vil få en sjov og god oplevelse
med denne digitaliseret udgave af voresEksistens kortTekst kanaliseret af Helle Mirsbach

Illustrationer og design af Oliver Amaryllis Mirsbach

FORSKELLIGE EKSISTENSER UDTALER SIG

"Der er noget ganske særligt ved at have sine helt egne personlige kort og integrere og indvie dem i ens egen dybe indre essens. Derved opstår der en tæt tæt hjerteforbindelse og tillid til kortene, og at vide på,et dybt plan, at de er mine og at jeg stoler på deres svar og samarbejde med mig. At intet er tilfældigt, og at det er en hjælp og giver retning og flow i livet."
"Kære Helle. Så er kortene kommet hjem til mig. Hvor er det en befrielse at få kort i hånden, som ikke er tilknyttet en bestemt religion, men udelukkende brugeren selv. De er ekstrem personlige så snart man selv har blandet dem og skilt dem ad enkeltvis. Kortene omfavner en med det mest kærlige bløde bølgende hvide lys, som fylder en med glæde og kærlighed. Farverne er typisk Oliver, klare, direkte og rammer lige i hjertekulen. I to har i fællesskab skabt den rene kærlighed fyldt med læring og magi. Jeg bukker mig i støvet for et sublimt samarbejde, Tak"
"Har de sidste par dage arbejdet med Helles nye ‘Eksistens Kort’ og er meget imponeret. Sikke en kraft og energi. Kan både bruges til private spørgsmål, men absolut også brugbare hvis du arbejder med klienter/kursister."
"Tusind tak. Hvor er kortene flotte, og jeg synes allerede, at de rammer "spot on."
"Hver gang jeg læser hvad kortet siger, kan jeg mærke det i min mave. Når jeg trækker et selv giver det hjertebanken. Det er ikke bare kort, det er kort med sjæl. Tusind tak for kortene"
Previous
Next

ARTIKLER

Jeg tænker derfor er jeg

koglekirtlen (Corpus Pinedale) kirtlen er på ca. 0,15 g og med form som en grankogle; placeret på den forreste del af hjernestammens overside mellem firhøjene.

Read More »

Morfisk Resonans

Vi kender det alle – telefonen ringer og når vi tager den er det ”tilfældigvis” den du selv lige skulle til at ringe til…… vi

Read More »

Tag styringen

I en relativ ung alder af 25 år skal jeg belære indsnævret usympatiske narcissister, der render rundt i deres massepsykose og indspærre folk på pest-ramte

Read More »

FØLG MED PÅ FACEBOOK

På facebook kan du følge med i de nyeste projekter, begivenheder, produkter mm.
Translate »