DE FORSKELLIGE ETAGER

I denne guide finder du en detaljeret beskrivelse, af hvad de forskellige etager har af betydning, ift. det du kan opleve når du arbejder med “De Åndelige Læger” meditationen. Dette er et overblik over hvad, hvor og hvornår der arbejdes med div. aspekter af dig – en guideline af det åndelige lægehus om man vil.

Virker rigtig godt i forlængelse af:
 
Meditation – Det Åndelige Lægehus

 

 

På denne etage træder du ind hvis du fornemmer at du skal rundt i flere forskellige farver ift. det du har noteret dig på dit papir, for her finder du mange forskellige døre med forskellige kombinationer af div. farver. Det betyder med andre ord, at der på denne etage ikke rigtig kan defineres nogen specifik arbejdes fremgang da der er flere forskellige processer knyttet til denne etage – men du skal ikke være nervøs, du havner altid der hvor du skal være.

 

 

Her bliver der arbejdet med genfødsel, og arvelige sygdomme. Det er også her der arbejdes med depression, demens, skizofreni, Alzheimer og Parkinson,

Det er også her den åndelige kontakt styrkes eller etableres alt efter hvor du er i din proces. Her møder du også din højere bevisthed den kraft der har skabt dig og den kraft der kan helbrede dig. Det er her en genprogrammering kan finde sted!

 

 

På denne etage arbejdes der med hypofysen, centralnervesystemet, lillehjernen, øjne, hovedpine/migræne, tinnitus, bihuler, øre og næse.

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med din intuition og dine iagttagelser omkring dig – det er også her man behandler stress, depression, irritation, gamle mønstre og slippe dem osv.

 

 

Her arbejdes der med kæben, nakken, halsen, stemmen, luftvejene, øvre lunger og arme, hals strubehovedlidelser, mund, skuldre, hoftelidelser, skjoldbruskkirtlen, høresansen – her kan det også handle om åndedræt og/eller hjerteslag (blodtryk).

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med det at blive bedre til at udtrykke dig igennem din stemme.

 

 

Her handler det om hjertet, blodcirkulation, immunsystem, nedre lunger, brystkasse, hud, øvre nakke og armene

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med kærlighed til dig selv og andre, føleser, her er det også det med at tro på du er en fantastisk sjæl – det er alle nemlig!

 

 

Her arbejdes der med fordøjelsessystemet, mave, milt, muskler, galdeblære, lever, autonome nervesystem, nedre af nakken. Her befinder du dig for det meste hvis du har diabetes, ustabilt blodsukker, mavesår, irritabel tarm lever / nyrelidelser, galdesten el.lign. 

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med din personlige styrke, kontrol og det at ”stå i dig selv” (din overbevisning).

 

 

Her er det dig der har noget med nyrer, smagssans, blære, livmoder, prostataforplantnings problemer, lidelse i tyktarme eller blindtarmslidelserlidelser i hofter, ankler og/eller håndled

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan det med at være glad i livet.


 

 

Herinde arbejdes der med alle knoglerne i dit skelet.Det er også på denne etage hvor de åndelige læger arbejder med kreativitet, seksualitet og lugtesansen

På denne afdeling arbejdes der på det mentale plan med tryghed, økonomi mv.

NYMÅNE MEDITATION - PLANETERNE

I denne guide finder du en detaljeret beskrivelse, af hvad de forskellige planeter har af betydning, ift. det du kan opleve når du arbejder med Nymåne healing.

MERKUR

Merkur er Gudernes budbringer…..Merkur står for kommunikation, kontakt og bevægelighed.

Merkur giver sproglig øre, evnen for talbehandling og systematisering, og evnen til at for mentalt og god sans for facts.

Er du rejst ind i Merkur er det fordi du er nysgerrig og videbegærlig, og du fylder disse deporter i dit indre.

VENUS

Venus…..kaldes Jordes søsterplanet, planeten her står for penge, og kærlighed. Venus er også et symbol for det kvindelige, uanset om du er mand eller kvinde….der er her tale om skønhed, ynde og charme, en tiltrækningskraft du forstærker når du besøger denne planet.

Venus er også tilknyttet kreativitet, kunst og er det den kunne du skal have fyldt op, dukker Venus op for dig. Når du er her bliver du også fyldt op af en ”ordentlighed”, en sødme, og gode maner, men sommetider skal du mærke efter om Venus fortæller dig at du skal lære at sige fra og mærke din egen sandhed.

JORDEN

Jorden….Når du lander på jorden er det det dybe, det jordnære som Universet vil fylde dig med. Når du lander på jorden er det også her du ligesom flyver op i helikopteren og wiever ud over livet …det liv du er her for lige nu og lige her. Nuet er det du bliver fyldt med….du mærker det ofte fysisk hvis det er planeten jorden du skal lande på for at blive fyldt op.

MARS

Mars….også kaldet krigsguden….det er her du henter din styrke ift din overlevelseskraft, kampkraft, gejst og dristighed. Mars er meget fysisk for dig….Mars vil have dig se på, hvor stærk er du, hvor meget energi har du til at stå for din rettighed, for din sandhed.

Hvis du føler at Mars er for meget, så er det blot fordi Mars er meget direkte, og når du lander her er det fordi du mangler noget af denne krigeriske følelse som der vil gøre dig til det hele menneske, der hvor du har brug for at turde at sige fra ….

JUPITER

Jupiter…her lander du når du skal finde inde til lykken, heldet, succesen, medvind. Når du lander på Jupiter så handler det om at sende den positive energi ind i dig, give dig et livssyn der siger, jeg kan hvad jeg vil…livsglæden vokser når du står i Jupiter, glasset vil ALTID være halv fuldt i stedet for halv tomt…tro på at denne positive energi ønsker at komme til og bosætte sig dybt i hjertet og blive spredt i hele kroppen. Jupiter er DIN ven. Jupiter sender dyb visdom til dig fra tidligere liv.

SATURN

Saturn…når du lander her, handler det om at du bliver groundet lidt…Saturn fylder dig med visdom…ting tager tid, der skal arbejdes før du når dit mål, men når du fyldes af Saturns energi bliver du hjulpet til ved hårdt arbejde at du vil få succes. Saturn sender dig i den retning at når du har sat dig et mål…så når du det med denne energi herfra.

URANUS

Uranus…der siges at Uranus er Gud for himlen iflg den græske mytologi…hvor smukt, du får en visdom her. Denne visdom du fanger her er at du kan godt stille dig op og gå imod strømmen. For hvis det er DIN sandhed…så ER det DIN sandhed. Når du lander her skal du vide at det er helt ok at være anderledes…det er helt ok at være den ”skøre kule” for det er et kæmpe kompliment, at du kan se livet ud fra en anderledes vinkel…når du lander her betyder det at du gerne må gå imod andres holdninger og meninger, for DIN sandhed ER din sandhed…lad dig fylde at denne rebelske energi fra Uranus.

NEPTUN

Neptun…er så smukt betegnes som Havets Gud…bare mærk følelsens af vægtløshed…som denne smukke havfrue svømmer du rundt i denne planet som emmer af fri fantasi…det at tillade sig at kigge på verden ud igennem havfruens øjne, tro på at det du ser…SER du…tro på at det du har lyst til at opleve OPLEVER du…det er ikke at være blåøjet at tro på det bedste… det er den energi Neptun gerne vil fylde dig med…at tro på det bedste også er til for dig.

 • positive review  hendes dejlige måde at være på og go guidning,?

  Suzana Kaastrup Avatar Suzana Kaastrup
  21. May 2020
 • positive review  Jeg oplever hende som meget omsorgsfuld, rummelig, og at hun gør det hun gør med sit hjerte, hvilket afspejler sig i hendes åbenlyse begejstring, og glæde over det smukke arbejde hun udfører for os mennesker, der ønsker at være med.

  Kirsten Hawthorn Sørensen Avatar Kirsten Hawthorn Sørensen
  6. May 2020
 • positive review  rolig og behagelig guidening

  Jette Uhlott Avatar Jette Uhlott
  23. April 2020
 • positive review  Hun er dygtig og meget præcis i hendes svar

  Anette Alber Avatar Anette Alber
  14. March 2020
 • positive review  Helle er en behagelig kvinde med empati og en dejlig udstråling. Jeg har været med to gange, anden gang blev mit ønske nr 1 opfyldt med alt hvad det indebar. Jeg kan kun varmt anbefale denne gruppe, ikke kun fordi mit ønske gik i opfyldelse men fordi jeg kan mærke at der er mere mellem himmel og jord når Helle begynder at byde os alle velkommen.

  Susanne Mandsfeldt Andersen Avatar Susanne Mandsfeldt Andersen
  1. March 2020
 • positive review  Helle is absolute amazing!

  Manu Manu Fo Avatar Manu Manu Fo
  17. February 2020
 • positive review  Helle har en smukt samarbejde med de åndelig læger ❤️

  Lene Nielsen Avatar Lene Nielsen
  17. February 2020
 • positive review  Jeg har fået ro i sindet.

  Isa Risum Avatar Isa Risum
  18. November 2019
 • positive review  Jeg oplever Helle som sand energi, tingene kommer dybt fra hendes hjerte af, og at hun ikke på noget tidspunkt kunne leve med en løgn, eller suge penge ud af folk. Helle hjælper fra hjerte af, og gør det der er nødvendigt. Når jeg står over for Helle, er hun fuldt ud levende, og er ikke i tvivl hvad hun mener, er synes om. Hun kan slå en dejlig latter op, og være humoristisk. Hun er bare så fantastisk kvinde. Da hun var hos mig, hjælp hun mig ud af det hul jeg sad fast i, lige hvad jeg havde brug for, special fordi, at jeg over tid havde stødt ind i flere behandler som gerne ville suge mine penge, men hjalp mig ikke. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg kender Helle, og fået troen tilbage, på at der findes behandler fra hjerte af. Tak Helle. ♥️

  Susanne Anastasia Olsen Avatar Susanne Anastasia Olsen
  1. November 2019
 • positive review  Helle er enestående i ordets bedste forstand - kærlig - empatisk og samtidig autentisk. Et fantastisk Medie med gode forbindelser ?

  Pernille Bjerremose Avatar Pernille Bjerremose
  17. October 2019

FØLG MED PÅ FACEBOOK

På facebook kan du følge med i de nyeste projekter, begivenheder, produkter mm.
Translate »