Dark Mode Off / On

I en relativ ung alder af 25 år skal jeg belære indsnævret usympatiske narcissister, der render rundt i deres massepsykose og indspærre folk på pest-ramte øer – selv når den tilbageværende og desværre glemte medmenneskelige logik råber stop af fulde lunger. En gruppering der råber op om sammenhold men udbyder modspil og stempler medmennesker som modstykker.

Vi er nåede til en tid hvor folkets stemmer – “politikerne” – forpester medier med deres personlige holdninger fra et personligt perspektiv og ikke personlige holdninger fra et professionelt perspektiv. Kunsten at kunne skille dette ad er gået i sænk i takt med at “like”, “follow” og frygten for “ikke-at-blive-set-for-bare-træer” syndromet er vokset. Vi drukner i click baits, spam, hash tags, tweets, snaps, posts, blogs og dette fænomen bider sig selv i halen da vi holder os oven vande med overnævnte blot for ikke at drukne og forsvinde i det selv samme? Ingen vil glemmes, men jo flere der råber op dets færre bliver hørt.

Vores ytringsfrihed menes at vokse alt imens vores bevægelsesfrihed indsnævres for hver dag, en ambivalent tilværelse som de fleste forståeligt overser men som samtidig dagligt bliver nævnt som skrevet står. Jeg prøver inderligt at råbe højest blandt de hylende sirener der prædiker blot for at prædike – men jeg ved stadig at overdøvelsen desværre kan finde sted hyppigere end den lyttende læser når disse observationer er gennemlæst.

Så nu beder jeg dig – dig som læser dette – om at tænke over tanken og så overveje inderligt hvad det er for et liv mennesket går i møde. Ønsker du at leve i et understimulerende monokulturelt samfund hvor folk isoleres til skralde-øens forrådnelses plads? Et sted hvor vi gemmer det vi ikke kan eller vil håndtere under gulvtæppet.

Jeg siger ikke at jeg har en løsning, men jeg har en holdning og min holdning er at der findes alternativer der er langt bedre end hvad der er lige pt. – men den største forandring starter i selvindsigt og selvrefleksion over ens værdier og handlinger –

så alt i alt…slå autopiloten fra og tag styringen og tænk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »